torsdag den 30. juni 2011

Min spæde inspiration

For at fortælle lidt om mig selv bliver jeg nødt til at inkludere nogle af kvinderne i mit liv.. Specielt ser jeg op til min mor, faster og mine to bedster.. Den ene af mine bedster har jeg desværre ikke mere, men hun er tit i mine tanker..

Jeg er en kreativ sjæl, mange af de ting jeg laver kommer som inspiration fra andre (Det er jeg faktisk ikke flov over at indrømme:)).. En anden kvinde som har inspireret og imponeret mig er hende her: http://www.houmarkcreation.dk/ Det er en kvinde som har boet i min barndoms by i mange år, men jeg stiftede først rigtig bekendtskab med hende da jeg kom ind i "onsdagsklubben", hvor hun fungerede som underviser.. Nøj hvor ville jeg gerne granske hendes hjerne noget mere og have mere tid til undervisning hos hende.. For hun er dygtig.. :)

Men tilbage til mine bedster... Jeg har altid brugt meget tid sammen med dem, al den visdom, livserfaring og kreativitet kan man da ikke lade gå til spilde, så så længe jeg kan huske har jeg siddet ved deres side og suget til mig når de fortalte.. Jeg har hørt om fattige landmænd, turen til Norge som ung pige i huset som 16 årig, om kærlighed, medgang-modgang og meget meget mere.. 

Jeg elsker at bruge tid hjemme ved den bedste jeg stadig har, hun og jeg har så meget tilfælles og så synes jeg det er så hyggeligt at hendes symaskine MEGET sjældent er pakket væk.. Jeg husker tydeligt da jeg gik i 6. klasse og skulle have hjælp til at sy tøj til min majonet dukke og 3-2-1 så havde bedste taget projektet til sig og hjalp mig.. :) 

Min mor og faster vil tage endnu længere tid at skrive om, så det kommer nok en anden gang... :)

onsdag den 22. juni 2011

Undskyld, undskyld undskyld...

MEN, Stilheden skyldes ufattelig mange ting.. 

Vi har haft en del at se til på arbejde, med ny elev, som ikke er ny elev alligevel..

Jeg blev pludselig syg for en tre-fire uger siden og det har vendt frygtsomt tilbage, så derfor antibiotika til frøkenen.. pyh for en omgang...

Derudover sker der store ting i miit privat liv... Vi har købt hus.. Et lille et, hvor der er plads til dig, mig og to små.. Ikke ret meget mere... :D De sidste papire skrives i morgen, og jeg glæder mig! Som et lille barn.. Vores helt eget.. Vores fremtidige hjem for nogle små poder der gerne skulle komme engang... Jeg håber det.. Jeg håber der kommer til at ske en masse gode ting fra nu af.. Jeg er allerede i gang med at planlægge... 

Er det mon for tidligt allerede at tænke på julen?? :)