tirsdag den 26. juli 2011

AWARD

Jeg har fået en award.. Af hende her: Gitte
Jeg er rigtig glad for awarden og skal prøve at svare så godt jeg kan.. :)

Hvorfor begyndte jeg at blogge??
Det gjorde jeg efter opfordring fra min gode veninde Frk. Munk.. Jeg har i flere år været kreativ, faktisk mødte jeg en kvinde fra min barndomsby, hvor jeg gik til FDF og hun kunne huske at jeg på en opstartslejr som 8 årig havde haft garn og strikkepinde med, desværre var der meget tørt græs, som endte i mit garn og hun måtte hjælpe en ulykkelig mig med at pille ud..

Hvilke blogs følger jeg??
Jeg følger dem som er de kreative hverdagskvinder... Jeg synes det er rart at læse om andre som lige skal have taget opvasken og have slået de andre problemer man nu har i sit liv, for at man kan sætte sig ned og med god samvittighed begrave sig i sit håndarbejde..

Favorit farver:
Min favorit farve er helt klart blå, i alle nyancer.. Ikke fordi den siger noget om mit humør, men den virker som en kølig og rolig farve.. Derefter er det rød.. Den flammende fyrrige farve har indtaget mit eget hår en del gange og det er en farve med så stort spændvidde at det er helt fantastisk...

Favorit film:
Uh ha, jeg har mange.. Jeg har fra barnsben været god til at sætte film på mens jeg lavede noget helt andet.. :) Men en må dog nævnes, og det er "Syv brude til syv brødre". Den siger måske ikke ret mange ret meget, men det er en film min far engang har optaget, og som jeg har set igen og igen og igen og igen (heldigvis har jeg nu fundet den på DVD) Filmen har Howard Keel og Jane Powell i hovedrollerne.. Den er helt igennem fantastisk..

Hvilke lande vil jeg gerne besøge??
Der er mange, rigtig mange.. Med en barndom der primært har foregået rundt om i Danmark, har jeg selvsagt ikke set ret mange lande.. Men pga min proffesion kunne jeg rigtig godt tænke mig at komme til lande med en helt unik madkultur.. Indien, Kina, Frankrig, Italien, Spanien osv osv osv.. Derudover er jeg en pige som gerne vil se og opleve gamle ting og steder..

Til sidst skal jeg give awarden videre til 3 bloggere, og jeg giver den hermed til:

Frk. Munk
Frk. Simony
og sidst, men ikke mindst Bente