søndag den 19. august 2012

Et valg

Det er længe siden jeg har skrevet et indlæg, men hold da op hvor er der også sket meget siden sidst.. 
Jeg har taget et valg, et valg som ikke bare gælder et par uger, men resten af livet..
Så længe jeg kan huske har jeg haft lidt ekstra kærlighed til gården og gaden at slås med, og ville gerne gøre noget ved det, men kunne ikke finde motivationen til det..
Derfor blev jeg inviteret med på weekendtur med min mor og Fnuggeline, og derefter gik det stærkt!
Siden jeg var med på den tur d. 8. juni har jeg smidt 17 cm, ja jeg ejer ikke en badevægt og ved at min vægt på et tidspunkt vil stagnere, hvor man sandsynligvis stadig ville kunne se det på målebåndet.. Jeg har lagt min kost om, og undgår helst kartofler, ris og pasta, spiser masser af forskelligt grønt og proteiner.. OG jeg mangler ikke noget... Det har været hårdt, og jeg ved at der vil komme kriser fremover hvor jeg bliver nødt til at hanke op i mig selv, men der har jeg heldigvis en helt fantastisk støtte! 

Tilbage til Fnuggeline.. Det er en forening for store kvinder, vor vi mødes til træf en gang om måneden ca, og dyrker motion, spiser sundt, snakker, pjatter, hygger og griner.. Der er et utroligt godt samvær, og man kan være med på det plan man kan.. ingen forventer at alle er smertefrie og derfor kan være med til alt.. Helt fantastisk var det for mig at møde nogen piger på min egen alder, der har haft det samme at slås med som mig selv, og ved hvad der foregår oppe i knolden på en når det bliver svært..

Har det vækket din lyst til at finde ud af noget mere om Fnuggeline, kan du kigge på deres (vores) hjemmeside:

www.fnuggeline.dk :)

God sommer!