Det her er godt nok en frokostplatté, men det er også det jeg laver mest..
Nu er jeg bare spændt på hvornår jeg skal på skole..
Dagens NVC menu:
Rejecocktail m. div og brød
Svinekortelet m. pommes rösti, stegt banan, grilltomat, urter i filokurv og karrysauce..
Dagens slotsophold:
Laks Florentine m. butterdejsstang, sauce Mornay, trøffel og lakserogn
Krondyrmedaljon m. pommes rösti, urter i filokurv, svampe, rødbedepuré og morkelsauce.
Kanel/orange fragelité m. champagnesorbet i nøddekurv, mynteparfait, orkidé og frisk frugt..
Håber der er nogens tænder der løb i vand.. Det smagte i hvert fald godt.. :D
Hvor lyder det lækkert - og hvor ser det også lækkert ud det du har lavet der :-) ♥
SvarSletDu er dygtig Birgitte!!
Knus Frk.Munk
Tusind tak søde.. det varmer at høre.. :)
SvarSletKnus Frk. Fløe